کامیونت

بررسی، خرید و فروش انواع کامیونت با دیزل مارکت

خرید کامیونت

کامیونت نوعی از خودرو های باری است که چیزی ما بین وانت و کامیون می باشد. کامیونت ها در تناژ های مختلفی وجود دارند. اثر افرادی که قصد خرید کامیونت دارند سوالات متعددی در ذهن خود دارند که ما قصد داریم در این مقاله از دیزل مارکت به آنها پاسخ بدهیم.

 

 

 

 

کامیونت چیست

کامیونت به نوعی از ماشین باری گفته می‌شود که از نیسان بزرگتر و از خاور کوچکتر است. بعضاٌ به خود نیسان و خاور هم کامیونت گفته می‌شود. کامیونت به انگلیسی معادل Mini Truck، Light Truck و Light Commercial Vehicle نامیده می‌شود. طول کامیونت به 3 متر می‌رسد. به کامیونت مینی خاور، خاور اتاق کوچک، مینی بار یا مینی کامیونت هم گفته می‌شود.

 

 

 

انواع کامیونت در ایران

کامیونت های مختلفی در ایران وجود دارند، کامیونت هایی مانند فورس، ایسوزو، الوند، دیما و کامیونت های دیگر. پیشنهاد می کنم اگر قسط خرید و کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع کامیونت هایی که در بازار ایران وجود دارند را دارید، حتما با کارشناسان دیزل مارکت در تماس باشید.

 

 

 

 

 

خرید اقساطی کامیونت

متاسفانه با توجه شرایط نابسامان اقتصادی و افزایش نجومی قیمت ها، اکثر مردم توان خرید نقدی را ندارند و به دنبال شرکت های معتبر و شناخته شده برای خرید اقساطی می باشند.

اما باز تعداد کم شرکت های معتبر و قابل اعتماد در این زمینه کار را برای خرید سخت کرده است. اما شرکت دیزل مارکت با داشتن سابقه ای طولانی مدت در بازار ماشین سنگین در خدمت هموطنان عزیز می باشد تا با خیالی آسوده اقدام به خرید اقساطی کامیونت کنند.

 

 

تفاوت کامیون با کامیونت

همانطور که از اسم کامیونت مشخص هست کامیونت یعنی کامیون کوچک. کامیون معمولاً به ماشین‌های بزرگتر از خاور گفته می‌شود. مثل کامیون 10 چرخ یا کامیون 10 تن. تفاوت کامیونت و کامیون این است که کامیون بزرگتر از کامیونت هست، همچنین مقررات حمل و نقل برای کامیون سخت‌تر است. مثلاً کامیونت‌ مجوز تردد در داخل شهر را دارد ولی کامیون در روز نمی‌تواند وارد شهر شود.

 

 

 

 

کارهای داخل شهری مردم مثل اسباب کشی با کامیونت انجام می‌گیرد ولی کارهای صنعتی و شرکت ها و حمل بار بین شهری بیشتر با کامیون انجام می‌گیرد. در یک تقسیم بندی دیگر به ماشین‌هایی که بالاتر از 3 تن می‌توانند جابجا کنند کامیون و به ماشین‌های زیر 3 تن کامیونت گفته می‌شود.

 

 

انواع کاربری در کامیونت

کامیونت از نظر اتاق بار یا کاربری که دارد به اقسام زیر تقسیم می‌شود:

  • کامیونت یخچالدار
  • کامیونت خودروبر یا حمل خودرو
  • کامیونت تانکری
  • کامیونت مسقف چادری
  • کامیونت کمپرسی
  • کامیونت اتاق باری

 

 

ظرفیت باری کامیونت ها

کامیونت ها از نظر ظرفیت بار به انواع زیر تقسیم می‌شوند. مشخصات فنی هر کامیونت شامل وزن، وزن خالص یا خالی و ابعاد است.

  • کامیونت ۳ تن
  • کامیونت ۴.۵ تن
  • کامیونت ۶ تن
  • کامیونت ۸ تن

 

 

سخن پایانی

اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم کامیونت بیشتر برای استفاده درون شهری می باشد.