کامیونت دیما

آنچه میخوانید

کامیونت دیما

شرکت مایان گروپ در سال 1391 محصولات خود را به بازار ایران عرضه کرده است. کامیونت دیما یکی از محصولات این شرکت است که در بازار ایران نیز بسیار پر طرفدار است. کامیونت دیما در دو تناژ 6 و 9 تن تولید و عرضه می شود، این کامیونت با تفاوت و تغییراتی جزئی با کامیونت جک تولید می شوند. این شرکت در آخرین رتبه بندی خدمات پس از فروش خودروسازان تجاری در رتبه دوم قرار گرفته و از این لحاظ جزو برترین شرکت‌های حوزه محصولات تجاری محسوب می‌شوند.

در این مقاله از مجموعه بزرگ دیزل مارکت قصد داریم تا به معرفی و بررسی کامیونت دیما بپردازیم، پیشنهاد می کنیم اگر قصد خرید کامیونت دارید حتما تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

 

بررسی کامیونت دیما

موتور کامیونت دیما از موتورهای دیزلی ساخت شرکت کامینز است که با نام «کامینز اینترکولر توربوشارژ» شناخته می‌شود. این موتور دارای ۴ سیلندر با حجم ۳٫۸ لیتر است که قادر است تا ۱۵۱ اسب بخار قدرت و ۵۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند. استاندارد آلایندگی این موتور یورو ۵+ EEV می‌باشد که از سخت‌ترین معیارها برای کاهش آلایندگی موتورهاست.

همچنین در کامیونت دیما برای کاهش گاز های آلاینده های خروجی از اگزوز خودرو، از کاتالیست هوشمند اسکر مجهز به سیستم کنترل اکسید نیتروژن موسوم به NOx استفاده شده است. این سیستم با استفاده از مایع آمونیاک تولید شده از اوره، میزان گازهای آلاینده خروجی را به حداقل می رساند.

 

 

 

 

این موتور علاوه بر توربوشارژر WGT مجهز به اینترکولر، دارای قابلیت‌هایی همچون سیستم تنظیم فشار گاز خروجی اگزوز، گرمکن ادبلو، گرمکن سوخت، گرمکن هوای درون محفظه برای آغاز کار موتور در شرایط سرما، سیستم پاشش فشار قوی سوخت با تکنولوژی ریل عادی، سیستم عیب‌یابی الکترونیکی پیشرفته مرحله دوم و آبگیر سوخت می‌باشد.

 

 

گیربکس دیما 6 و 9 تن

گیربکس این خودرو نیز از گیربکس‌های ZF با کد «MD6» استفاده می‌کند که شامل ۶ دنده جلو و یک دنده عقب می‌شود. این گیربکس همچنین مجهز به ویژگی «اوردرایو» است که باعث می‌شود خودرو بتواند با دور موتور پایین‌تر حرکت کند و بدین ترتیب مصرف سوخت را کاهش دهد.

 

 

مزایا و معایب کامیونت های دیما 6 تن و 9 تن

در اینکه هیچ خودرو ای بدون نقص نست شکی نیست پس بهتر است هنگام خرید خودرو انتخابی درست داشته باشیم تا کمترین ضرر را در پی داشته باشیم.

یکی از مزایای کامیونت دیمای ۶ تن این است که کابین خوابدار آن نیز طراحی و تولید شده است. این امکان را فراهم می‌کند تا راننده بتواند در طول سفرهای دوردست بدون نیاز به هتل در کابین بخوابد. همچنین موتور این مدل از کامینز آمریکایی با قدرت بالا و گشتاور خوب است که عملکرد مطلوبی دارد. از دیگر مزایای این مدل می توان به سیستم های ایمنی مانند ضد قفل ترمز، ضد لغزش و پایداری الکترونیکی اشاره کرد که رانندگی را آسان می کنند.

کامیونت دیمای ۶ تن از نظر ظرفیت نیز مشابه نسخه ۹ تن است ولی در کارت این خودرو ظرفیت 6 تن اعلام شده است.

 

 

 

 

کامیونت دیمای ۹ تن به دلیل داشتن شاسی بلندتر کاربرد بیشتری در حمل بارهای مسقف دارد و می تواند تا ۹ تن بار حمل کند که برای بسیاری از کاربری ها کافی است. اما یکی از معایب احتمالی این مدل این است که برای حمل بارهای کمتر از ۸ تن، هزینه بیشتری نسبت به مدل ۸ تن دارد چون ظرفیت بار آن بیشتر است. همچنین به دلیل وزن بیشتر، مصرف سوخت آن نیز بیشتر خواهد بود.

 

رقبای کامیونت دیما

از رقبای مستقیم دیما ( 6 و 9 تن) می توان به کامیونت های جک از شرکت آرین دیزل اشاره کرد. همچنین از دیگر رقبای این خودرو فورس از بهمن دیزل و الوند از سایپا دیزل می باشند.

 

سخن پایانی

در آخر کارشناسان ما در مجموعه دیزل مارکت در کنار شما هستند تا با راهنمایی دقیق شما را در مسیر خرید خودرو همراهی کنند.